De salon

De salon

Schoonheidssalon BIENVENUE heet u van harte welkom. Het adres waar tijd en aandacht wordt besteed aan uw huid. Er zijn vele behandelingen waaruit u kunt kiezen. Zowel voor huidverzorging, huidverbetering en ontharen. Als nieuwe bezoeker krijgt u altijd een intake waarin u uw wensen kenbaar kunt maken en waarin ik een huidanalyse maak. Zo kijken we samen naar wat voor u de meest geschikt behandeling is. GUINOT en REVIDERM hebben zeer effectieve methoden om een snel en zichtbaar resultaat te geven. Ook  krijgt u een advies voor de juiste thuisverzorging welke past bij de behandeling en huidtype voor een optimaal resultaat zodat de behandeling langer doorwerkt en hierdoor lang zichtbaar is. 


Ligging
De salon is gelegen aan de Lombok in Winsum.
Het is gemakkelijk te bereiken via de Meeden, u neemt de afslag Lombok\Trekweg naar Onderdendam. Bij de fietsenzaak Poort neemt u de afslag Lombok, deze rijdt u bijna helemaal uit, u ziet dan aan uw linkerzijde een rood bord met daarop Schoonheidssalon BIENVENUE.
Parkeren is geen probleem.


Afspraak
Een behandeling of consult gaat altijd op afspraak. Ook voor het afhalen van producten e.d. graag even van tevoren bellen. Als u dan de telefoonbeantwoorder te horen krijgt wil ik misschien even niet gestoord worden tijdens een behandeling, spreek dan uw bericht in met uw telefoon nummer en u zult snel teruggebeld worden.
neem contact op 

 Powered by webXpress