Elos laser Cosmetique Totale

Ontharen met Elos laser door Cosmetique Totale
 
ELOS behandelingen
Gespecialiseerd in definitieve ontharing, couperose, pigmentvlekken en huidverstrakking uitgevoerd door een HBO huidtherapeute.
Elos is een geavanceerde technologie die bestaat uit radiofrequentie gecombineerd met intens gepulst licht. Beide technieken worden al langdurig en veelvuldig toegepast in medische en cosmetische behandelingen en hebben bewezen volledig veilig en effectief te zijn. Bovendien werkt Elos veiliger en effectiever dan de traditionele licht- en/of lasertechnieken en belast de huid aanzienlijk minder.

Elos voor het verwijderen van ongewenste haargroei 
Het zijn met name de dikkere haren waar we ons aan storen op het gelaat, benen, rug, bikinilijn en onder de armen. Al jaren zijn we bezig met scheren ,harsen of epileren. U krijgt nu de mogelijkheid hier definitief vanaf te komen. De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen; voor alle huidkleuren en haarkleuren, dus ook blond,  rood en grijs haar. Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn voor permanente reductie van de haren. Het aantal behandelingen kan per persoon verschillen. Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat. Informeer bij uw verzekering of dat ook voor u geldt.

Elos voor pigmentvlekken en couperose
Veel mannen en vrouwen hebben last van kleine, rode adertjes (couperose) en goedaardige pigmentvlekken (b.v door zonbeschadiging). Dit kan als heel storend worden ervaren. Door de huid heel kort bloot te stellen aan de intensieve Elos flits worden de vaatjes onzichtbaar. Het rood van de adertjes en het bruin van het pigment absorbeert de lichtbundel waarna het lymfesysteem de restanten afvoert.

Cosmetique-Totale
Al deze behandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeute van Cosmetique -Totale. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten.

Een gratis intake gesprek bij Schoonheidssalon Bienvenue
Tijdens de intake wordt besproken wat de mogelijkheden zijn, hoeveel behandelingen er nodig zijn en de kosten. Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen.


Op de volgende dagen is Cosmetique Totale aanwezig bij Schoonheidssalon Bienvenue: 

 dinsdag 20 november 2018    
     
     


Voor meer informatie: 
www.cosmetique-totale.nl
 Powered by webXpress