Guinot

Guinot

GUINOT is nummer 1 onder de schoonheidsinstituten in Frankrijk en wordt bijna over de hele wereld gebruikt in schoonheidsinstituten. Guinot zet zich in om het beste te bieden voor Beauty. De producten worden samengesteld met de best werkzame bestanddelen, in de beste concentraties. Voor de veiligheid van de huid worden de Guinot producten gemaakt volgens de nauwkeurigheid en striktheid volgens de farmaceutische normen. Bovendien is Guinot een milieuvriendelijk merk, ze doen er alles aan het milieu zo min mogelijk te belasten.

Producten voor gezicht en lichaam
Een complete lijn geavanceerde producten voor gezicht, lichaam en zon maakt deel uit van het uitgebreide dienstenpakket van Guinot. Alle producten worden ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers en continu aan onderzoek onderworpen om de allernieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en meest effectieve principes toe te kunnen passen.

Na een behandeling van Guinot ziet uw huid er mooier en stralender uit. Om het resultaat van de behandeling vast te houden is het belangrijk om ook thuis de juiste verzorging toe te passen. Uw schoonheidsspecialiste Mariëtte kan u hierover het juiste advies geven.       

Behandelingen
Professionele Guinot behandelingen zijn Age Summum , Lift Summum, Détoxygène, Hydraclean en Hydra Peeling. Kijk bij huidverzorging voor meer informatie.

 


Powered by webXpress