Huidverzorging


Hydradermie dubbele ionisatie - Guinot behandeling

Hydradermie dubbele ionisatie is een exclusieve behandeling waarmee u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een ‘nieuwe huid’ kunt krijgen. 
Ga naar Hydradermie dubbele ionisatie

 


 Hydradermie Lift - Guinot behandeling 

Hydradermie Lift is een liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent op de gelaatstrekken.
Ga naar Hydradermie Lift

 


 


Aromatic, de schoonheidsverzorging met essentiële oliën - Guinot behandeling

De essentie van de natuur maakt de huid nog mooier. 
Ga naar Aromatic


 Hydra Peel - Guinot behandeling

Door 'peelende' behandelingen toe te passen is het mogelijk deze doffe cellen met zachtheid te verwijderen en de uitstraling van nieuwe cellen tevoorschijn te halen.
Ga naar Hydra peel


 


Liftosome - Guinot behandeling

De liftosomebehandeling is 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken dankzij zijn voornaamste werkstof, Pro collageen en de modellerende werking van het Thermolift masker.
Ga naar Liftosome


 

 


Age summun - Guinot behandeling

Age Summum is binnen de lijn van Guinot expert op het gebied van anti-aging. Door het gebruik van gommage dermabrasion wordt de huid o.a. intensief gepeeld. 
Ga naar Age summun


 

 


 

Eye Logic - Guinot behandeling

Eye Logic is een behandeling specifiek voor de ogen. De behandeling is ontwikkeld speciaal voor deze kwetsbare zone en gericht op wallen en donkere kringen, kraaien pootjes en fronsrimpel. 
Ga naar Eye Logic


 

 

  

Powered by webXpress