Hydradermie dubbele ionisatie

Hydradermie dubbele ionisatie - Guinot behandeling 
 

Hydradermie dubbele ionisatie is een exclusieve behandeling waarmee u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een ‘nieuwe huid’ kunt krijgen. Geschikt als ‘schoonheidskuur’ eens in 8 weken, het hele jaar door: om er in alle jaargetijden stralend en mooi uit te zien. Er bestaan 5 versies van deze behandeling, afhankelijk van de behoefte van de huid en de gestelde doelen.

Hydradermie wordt uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialistes, die met goed gevolg een training hebben gevolgd. Wereldwijd wordt de Hydradermie-behandeling op dezelfde vakkundige manier uitgevoerd. Hydradermie is geschikt voor alle huidtypes en heeft de doelstelling rimpels te vervagen en uw huid te voeden en zo in goede conditie te brengen.

De dubbele ionisatie
In het tempo waarin de rollers over de huid worden bewogen, worden de verzorgende gels in de huid "geïoniseerd". De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.

Oxygenatie
In enkele minuten leeft de huid weer op onder het subtiele effect van de glaselektrode, die de huid bestraalt met weldadige prikkels. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.

Ontspannende massage
Twintig minuten pure weldaad voor uw gezicht onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist. De gelaatstrekken ontspannen en uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een hernieuwde, frisse uitstraling. 

 
 

Powered by webXpress