Hydradermie Lift

Hydradermie Lift - Guinot behandeling 
 

Hydradermie Lift is een liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent op de gelaatstrekken. De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht en de gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Hydradermie Lift werkt als een body building sessie, die de gelaatstrekken weer ophaalt door op de spieren in te werken en zo het gezicht een jeugdiger aanblik te geven. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit. Doe de spiegeltest op een gezichtshelft en u zult het verschil zien! Hydradermie Lift wordt aanbevolen als kuur van drie behandelingen en zorgt dat het gezicht er zichtbaar jeugdiger uitziet… zonder de injecties!


De ontgiftende drainage
De drainerende bolelektroden, die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialist over uw gezicht worden bewogen, verdrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.

De spierstimulatie
Tijdens de spierstimulatie 'werken' de spieren, krijgen weer volume en tonus en worden de gelaatstrekken opnieuw aangespannen.

De massage
De schoonheidsspecialist beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren te verstevigen en te versterken.

 

 

 

Powered by webXpress