Microdermabrasie

Microdermabrasie

 
Wat is Microdermabrasie?
Microdermabrasie is een mechanische diepte peeling door middel van microkristallen, die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en oneffenheden. De huid kan nu optimaal werkstoffen opnemen.

Door goede bloedcirculatie en de aanmaak van fibroblasten (deze zorgen voor collageen en elastine) wordt de huid gestimuleerd om te vernieuwen. Ook heeft het een verstrakkend effect op de huid.

Wanneer Microdermabrasie?
Microdermabrasie is breed inzetbaar, je kunt met het apparatuur zoveel meer bereiken dan alleen met producten.

Het is geschikt voor de volgende indicaties:

  • Atrofie en ouder wordende huid
  • Fijne rimpeltjes
  • Hyperkeratose
  • Rokershuid
  • Vermoeide, vale huid
  • Pigmentatie en ouderdomsvlekken
  • Acne-littekens
  • Grove poriën

Huidproblemen worden in kuurverband behandeld, dat wil zeggen 1 maal per week enkele weken achter elkaar. Voor aanvang van een kuur wordt ingeschat hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het gewenste resultaat.

LavieSage geeft uw huid de optimale extra ondersteuning bij deze behandeling.


Geen standaard huidverzorgingssysteem
Microdermabrasie van Reviderm is geen standaard huidverzorgingssysteem. Door de medische orgine en de componenten die specifiek gericht zijn op huidregeneratie, gaat dit systeem verder dan de behandelingen die u wellicht eerder heeft ondergaan. 
Reacties die u niet verwacht kunnen nu en dan optreden tijdens deze intensieve behandelingen. Zoals kortdurende droogheid of  in sommige gevallen roodheid. Dit zijn tekenen van de effectiviteit van de eenmaal begonnen behandeling. Soms zijn deze reacties zelfs noodzakelijk om de best gewenste resultaten te bereiken.

Prijs
In de wintermaanden kunt u een kuur doen van 3x voor €295 incl. verzorgingsproducten voor een maand. De kuur dient gedaan te worden binnen 1 maand voor optimaal resultaat. Dit is een mooie manier om kennis te maken met microdermabrasie!

 


 


Powered by webXpress