Reviderm

Reviderm


De best mogelijke zorg voor uw huid
Gefacineerd door de complexheid van de huid , richt Reviderm zich sinds 1986 op het behouden van een gezonde, jonge huid. Een gezonde huid is de basis voor langdurige schoonheid. Het Reviderm Systeem is gebaseerd op de biomimetica principe d.w.z de wetenschap die de aard van de natuurlijke huid als uitgangspunt heeft. Huid identieke methodes en producten, gebaseerd op de natuurlijke processen, leiden tot de beste resultaten.


Microdermabrasie
Bij huidverbetering staat de microdermabrasie centraal, oorspronkelijk voor medische toepassingen ontwikkeld, tegenwoordig een perfecte peeling. Door zachte afslijping van afgestorven huidcellen wordt de huid gestimuleerd om jonge en goed functionerende huidcellen aan te maken. Het huidoppervlak wordt merkbaar fijner en regelmatiger, lijnen en rimpels worden zichtbaar minder. 

Micro Needling
Al meer dan 10 jaar wordt micro-needling beschouwd als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die worden gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen. Een mooie huid vraagt om absolute precisie. Door kleine micro perfortaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes, rimpeltjes en littekens vervagen waardoor de huid er jonger en frisser uit zal zien.

Ultrasound
Bij een Ultrasoundbehandeling wordt er d.m.v geluidsgolven een micromassage gegeven aan het huidweefsel. Hierdoor wordt de celstofwisseling gestimuleerd en verbeterd. Afvalstoffen worden afgevoerd en fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine worden geactiveerd. Het celmembraam wordt doorlaatbaar voor opname van werkstoffen. Het werkt revitaliserend door activering van alle collageenfasen.

De behandeling en thuisverzorging
Tijdens deze behandelingen is het van groot belang ook thuis de huid goed te verzorgen omdat de huid opnieuw geactiveerd wordt en om de nodige werkstoffen vraagt. Als de huid deze niet krijgt kan resultaat uitblijven. 

Samen met werkstoffen uit de natuur
De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van de dermatologie en cosmetologie in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur. Ze bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering, maar gaan vooral ook de oorzaken van het verouderingsproces, zoals vertraging van de huidfuncties, invloed van vrije radicalen tegen en helpen om de eigen herstelmechanismen sneller te activeren. 


 


 

 

  

 

Powered by webXpress