Reviderm

Reviderm


Het beste voor uw huid
In het REVIDERM-systeem staan u veel verschillende behandelingen ter beschikking. Allen hebben hetzelfde uitgangspunt: het beste voor uw huid. Daarom concentreert REVIDERM zich al meer dan 20 jaar op moderne, dermatologische kennis. Deze worden omgezet in werkzamebehandelsystemen.


Microdermabrasie
Bij regeneratiebehandelingen staat de microdermabrasie centraal, oorspronkelijk voor medische toepassingen ontwikkeld, tegenwoordig een perfecte peeling. Door zachte afslijping van afgestorven huidcellen wordt de huid gestimuleerd om jonge en goed functionerende huidcellen aan te maken. Het huidoppervlak wordt merkbaar fijner en regelmatiger, lijnen en rimpels worden zichtbaar minder. Deze ervaring zal u al na de eerste behandeling overtuigen.

Skin Needling
Al meer dan 10 jaar wordt micro-needling beschouwd als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die worden gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen. Een mooie huid vraagt om absolute precisie. Door kleine micro perfortaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er jonger en fris uit zal zien.

De behandeling en uw huid
Tijdens deze behandelingen is het van groot belang ook thuis de huid goed te voeden, de huid is na een behandeling ontvankelijk voor voedingsstoffen doordat de huid goed doorbloed is en er geen barierre is van dode huidcellen. De huideigen collageenproductie wordt gestimuleerd. De huid zal na de behandeling enige tijd rood zijn door de goede doorbloeding en u mag de eerste dagen erna niet in de zon of sauna.

Samen met werkstoffen uit de natuur
De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van de dermatologie en cosmetologie in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur. Ze bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering, maar gaan vooral ook de oorzaken van het verouderingsproces – vertraging van huidfuncties – tegen en helpen om de eigen herstelmechanismen sneller te activeren. Huidspecifieke werkstoffen zorgen in samenspel met huidactieve vitaminen, enzymen, OPC en fruitzuren voor een snel en zichtbaar resultaat en een luxe gevoel.

Behandelingen
Voor meer informatie over Microdermabrasie behandelingen van Reviderm kunt u kijken bij huidverbetering.

 


 

 

 

 
Reviderm Online Shop
Vanaf nu kunt u eenvoudig de producten van Reviderm kopen in de Reviderm online shop: 

 

Powered by webXpress