Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

 
Heeft u last van ontsierende, stugge haargroei in uw gezicht of elders op het lichaam dan is deze behandelmethode misschien iets voor u.

Overbeharing kan ontstaan door allerlei oorzaken:

  • Erfelijke aanleg
  • Storingen in het hormonale systeem b.v puberteit, zwangerschap of overgang
  • Het gebruik van bepaalde medicijnen
  • Bepaalde ziektebeelden


Wat is elektrisch epileren?
Een dun steriel wegwerp-naaldje wordt langs de haar(schacht) in de huid geschoven, waarna een stroomstootje dat vrijkomt de haarfollikel (dat is een haarzakje waarin de haar groeit) en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingsstoffen via het bloed de haar bereiken en stopt de groei.


Behandelperiode
Totdat het totale gebied is onthaard, zult u regelmatig een behandeling moeten ondergaan. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms wel 1 à 2 jaar. De hoeveelheid haren, de tijdsduur van één behandeling en het aantal jaren dat de overbeharing al aanwezig is, zijn bepalend voor de behandeltijd. De periode tussen twee behandelingen wordt steeds groter. U dient er rekening mee te houden dat er kans op  overtollige haargroei blijft bestaan.

Kosten
Eerst zal er een consult plaatsvinden ter informatie en er zal gekeken worden of elektrisch ontharen voor u de juiste behandeling is. Dan moet er een vragenlijst ingevuld worden, deze wordt ook door u ondertekend, wat voornamelijk inhoud dat u goed begrepen heeft wat de behandeling inhoudt en dat ook u zich zoveel mogelijk houdt aan het behandelplan.
Een behandelplan is belangrijk omdat vooral in het begin een strak schema essentieel is voor een snel resultaat. Dit consult is gratis.

Verder geldt een prijs van een minimaal aantal minuten:
15 minuten  -  € 15,-
30 minuten  -  € 30,-
60 minuten  -  € 60,-

Vergoeding ziektekosten verzekeraar
In de meeste gevallen worden de kosten geheel, gedeeltelijk of tot een bepaald bedrag vergoed. Dit is afhankelijk van hoe u bent verzekert en bij welke verzekeraar. Daarom is het verstandig  om uw polis na te gaan of zelf contact op te nemen met uw verzekeraar om niet teleurgesteld te worden.

 

  


Powered by webXpress