Microneedling

Micro-needling


Ontdek het geheim van een jonger uitziende huid met Micro-needling.
Deze unieke anti-aging methode maakt gebruik van het huideigen herstelproces, zodat de huid er jonger uitziet. Daar waar de effecten van crèmes hun limiet hebben bereikt en cosmetische chirurgie een stapje te ver is, biedt de Skinneedler uitkomst.  Fijne micro naaldjes perforeren de huid met exacte precisie en creëren kleine doelgerichte wondjes die het huid eigen helingsproces activeren. De naaldjes gaan maar 0,5 mm diep. Het doel hiervan is om de huid wakker te schudden en weer nieuwe gezonde frisse cellen aan te maken. Het stimuleert de aanmaak van collageen en herstructureert de elastine vezels. Omdat dit proces veel van de huid vergt is het belangrijk hierbij de juiste producten te gebruiken zodat de huid krijgt waar het behoefte aan heeft. Hierdoor kan de huid snel herstellen. De doorbloeding is gestimuleerd, er wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt en het verhoogt het niveau van hyaluronzuur in de huid. 

      

Onmiddellijk effect: 

  • Huid wordt zichtbaar steviger en soepeler
  • Huidbeeld is gelijkmatiger/egaler

Lange termijn effect:
  • Verbetert vochtopslag
  • verbetert gebieden met structurele schade
  • Herstructureert collageen weefsel


Kuurbehandeling

Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling uitgevoerd in een kuur van 6 behandelingen verdeeld over 3 maanden met altijd 2 weken tussen de volgende behandeling. Op deze manier wordt de huid op de juiste manier gestimuleerd en heeft de huid ook voldoende tijd te herstellen. Bij de kuur krijgt u een post-needlingkit om na elke behandeling de huid 3 dagen te verzorgen. De behandeling werkt, mits u het goed verzorgd met de juiste producten 3 tot 6 maanden door.

Kort kuur
Een korte kuur in combinatie met microdermabrasie is ook mogelijk.
B.v 2x microdermabrasie en 1x needling
of  1x microdermabrasie en 2xneedling

Direct na een behandeling kan de huid wat rood zijn en warm aanvoelen door de goede doorbloeding die is ontstaan. De huid is extra kwetsbaar in de periode van de kuur daarom even geen zon, sauna, zwemmmen en make-up. U mag wel minerale poeder gebruiken.
 

Needling - Reviderm: 


Powered by webXpress